L.A. v.d. Heuvel B.V. is een dynamisch bedrijf dat actief is in:

Speciaal transport

Autolaadkranen

(Agrarisch) loonwerk

Uw lading te lang, te breed, te hoog of te zwaar? L.A. v.d. Heuvel beschikt over vakmensen en modern materieel, twee factoren die samen de oplossing bieden voor uw transportprobleem. 

Een van onze specialismen is het transport van lading met afwijkende maten. Ons wagenpark is zeer divers, waardoor wij voor elke lading de juiste trailer of aanhanger hebben.

Een groot aantal van onze voertuigen zijn uitgerust met autolaadkranen, waarmee wij in staat zijn de lading zelfstandig te kunnen laden en lossen. We hebben zowel lichte als zware kranen, variërend van 28 tot 100 t/m. Deze kranen hebben verschillende gieklengtes, tot maximaal 32 meter. Wij beschikken over zowel bakwagens met aanhanger als trekker-opleggers, voorzien van autolaadkranen. Ook grijperkranen voor het uitleggen van rijplaten behoren tot de mogelijkheden.

Ons bedrijf is centraal gevestigd te Werkendam, direct aan de A27 (Breda-Utrecht), en vlakbij de A15 (Rotterdam-Nijmegen).

Met Werkendam als uitvalsbasis bestrijkt ons werkgebied hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Regelmatig zijn we ook nog verder van huis: Vereningd Koningkrijk, Denemarken, Polen, Italie, etc.

Vanuit onze strategisch gelegen vestiging Werkendam zijn wij uitstekend in staat snel te reageren. Daarbij zijn onze voertuigen altijd door het gehele land onderweg en kunnen wij in veel gevallen direct uw vraag beantwoorden.

DE KOORNWAARD B.V. is gespecialiseerd in de verhuur van ruimte voor (tijdelijke) opslag, zowel binnenopslag als buitenopslag. Opslagruimte ten behoeve van bijvoorbeeld goederenopslag voor transportbedrijven, logistieke vervoerders, fabrieken, productiebedrijven, bouwbedrijven, handelsbedrijven, aannemers en verhuisbedrijven.
Heeft u passende opslagruimte ten nutte van distributie, logistiek, vervoer, verhuizingen, boedelopslag, voorraad of uw magazijn nodig, dan zijn wij het perfecte adres!

Onze service staat centraal. Wij werken met een team van enthousiaste, flexibele mensen en zijn in staat allerlei werkzaamheden uit te voeren, zoals het laden en/of lossen van vrachtauto’s (ook via een laadperron of dockshelter), interne logistiek, voorraadbeheer en inventarisatie, het sorteren/controleren van goederen en order-picking. Uw vrachtwagen kan makkelijk bij ons terecht en onze heftrucks staan klaar om ingezet te worden. Wij passen onze werkwijze graag aan uw eigen protocollen aan.

Minstens zo belangrijk is de prijszetting. Wij streven naar een prijs kwaliteit verhouding met een toegevoegde waarde, afgestemd op de wensen van onze klant. Deze is afhankelijk van een aantal voorwaarden, zoals de huurperiode en het aantal vierkante meters. Mede door onze lage vaste kosten, zijn wij op dit gebied zeer concurrerend!